Групата на социалистите в Столичния общински съвет няма да подкрепят кандидатурата

...
Групата на социалистите в Столичния общински съвет няма да подкрепят кандидатурата
Коментари Харесай

Социалистите в СОС твърди: Няма да дадем и глас за Бонев

Групата на социалистите в Столичния общински съвет няма да поддържат кандидатурата на Борис Бонев за ръководител на Столичния общински съвет. Решението е на Изпълнителните бюра на Националния и на Градския съвет на Българска социалистическа партия. Вчера на първото тържествено съвещание на новия Столичен общински съвет не беше определен ръководител и следва ново гласоподаване в понеделник, 20 ноември.

Иван Таков, водач на БСП-София, изяснява решението като поредна позиция " да не вършим обединения или сглобки за непременно да участваме в ръководството на Столична община ".

Изборът на ръководител самичък по себе си е ненужен, в случай че няма единодушие по целите, по които ще работи Столичният общински съвет, счита още Таков, само че твърди, че Българска социалистическа партия остава обаче отворена за разговори по политики и приоритети и няма да допусне взаимни отстъпки с главните полезности " независимост, правдивост и взаимност, посредством които градът би трябвало да бъде ръководен ".

Именно на тези цели - независимост, правдивост и взаимност Иван Таков отдава положителния избирателен резултат, който означи лявото на изборите с кандидатурата в лицета на Ваня Григорова. Това изисква неотстъпчивост в дейностите ни, показва Иван Таков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР